GTS 300 Touring Euro 5

GTS 300 Touring Euro 5

A tökéletes ergonómia, a természetesen formált ülés és a szuper nagyteljesítményű motor miatt nem csoda, hogy a Vespa GTS Touring 300 a kirándulási vágy szellemével rendelkezik.

Elérhető színek

GTS 300 Touring Euro 5

nagy teljesítmény

tekintélyt parancsoló

A Vespa GTS Touring 300 minden idők leggyorsabb és legerősebb Vespája. Egyhengeres, négyütemű, négyszelepes, folyadékhűtéses, 300 cm3-es, elektronikus befecskendezéssel ellátott motorja akár 23,8 LE teljesítményt is lead, és első osztályú minőségi konstrukciója figyelemre méltó gyorsulást tesz lehetővé álló helyzetből. Röviden, ez a 300-as nagyteljesítményű motor méltó a nevéhez.

Kalandvágyó

Legyen ügyintézésből szórakoztató kirándulás, bárhol is tartózkodsz

Kalandvágyó stílusa és tartozékai nem hagynak kétséget afelől, hogy a GTS Touring 300 a Vespára jellemző utazási kedvvel rendelkezik. A tágas ülés alatti rekesznek és az okostelefon töltésére szolgáló USB-porttal ellátott praktikus hátsó rekesznek köszönhetően pedig bőven van hely, hogy mindent bepakolj, ami a felejthetetlen kiránduláshoz szükséges, akár egyedül, akár kettesben utazol.

GTS 300 Touring Euro 5
GTS 300 Touring Euro 5

Megbízható

Számíthatsz egy klasszikusra

A masszív acélváz, a széles keresztmetszetű gumiabroncsok és a kettős tárcsafékrendszer ABS-szel és ASR kipörgésgátlóval együtt a Vespa GTS Touring 300 a közúti biztonság és megbízhatóság igazi királya.