Primavera 125 75th Euro 5

Primavera 125 75th Euro 5

A Vespa 75th egy limitált kiadás, amely csak 2021-ben lesz kapható. Ez az egyszer az életben megjelenő gyöngyszem arra hivatott, hogy megdobogtassa a szíveket és felpezsdítse a pulzusokat.

Elérhető színek

Primavera 125 75th Euro 5

Egyedi

Az ünneplés színe

A Vespa 75th mindenféle olyan részletet tartalmaz, amely igazi klasszikussá teszi, mint például a Giallo 75th nevű metálsárga szín, amely a negyvenes években oly divatos színek kortárs változata, amely itt az acél karosszérián látható. A pajzs hátsó részén található, a sorozat nevét tartalmazó különleges jelvény egy másik ünnepi vonás, amely ezt a jeles alkalmat kiemeli.

Ikonikus

Egy időtlen ikon

A krómozottan csillogó hátsó csomagtartón egy kerek táska található, amely puha, bársonyos anyagból készült, és az elmúlt évek pótkerékfedeleire emlékeztet. De ennél jóval több, hiszen egyszerű rögzítési rendszerének köszönhetően sokoldalú és praktikus kiegészítő.

Primavera 125 75th Euro 5
Primavera 125 75th Euro 5

Technológia

TFT kijelző

A Vespa nagyra becsült ikonikus lelke találkozik a modernebb társaival. A 4,3″-os, színes TFT-kijelző integrált Vespa MIA-val rendelkezik, hogy a legjobb infokommunikációs csomagot kínálja ikonalapú navigációs funkcióval.