Primavera 150 Sean Wotherspoon Euro 5

Primavera 150 Sean Wotherspoon Euro 5

A Vespa és Amerika egyik legizgalmasabb utcai ruhatervezője közötti együttműködés eredménye, a Vespa Primavera Sean Wotherspoon 150 a fiatal városi bandák stílusának megtestesítője.

Elérhető színek

Primavera 150 Sean Wotherspoon Euro 5

A kísérletezés szenvedélye

Trendteremtő

A Vespa Primavera Sean Wotherspoon 150 egy különleges, limitált kiadás, amely arra hivatott, hogy meghódítsa mindazok szívét, akik szeretnek játszani a divattal, és vállalják a merész stílust. Ez a tökéletes megnyilvánulása annak a kreatív energiának, amely a Vespát és a fiatal amerikai utcai ruhatervezőt összeköti, mivel mindketten osztoznak a színek és az innovatív kísérletezés szeretetében, amely előrevetíti a holnap trendjeit.

Gondoskodó

Felelősségteljes közlekedés

A Vespa Primavera Sean Wotherspoon 150-et egy 150 cm3-es motor hajtja, amelynek elektronikus és mechanikus alkatrészei nemcsak az üzemanyag-fogyasztást és a teljesítményt optimalizálják, hanem a hangszennyezés minimalizálása terén is valódi különbséget jelentenek, köszönhetően a lágyabb hangszínnek, amely kellemesebb a fülnek. Ezen kívül ott van még a továbbfejlesztett indítóhatás, a sebességváltó burkolata és a kipufogócső zajának jelentős csökkentése.

Primavera 150 Sean Wotherspoon Euro 5