Primavera Disney Mickey Mouse Edition by Vespa 125

A Disney századik születésnapja alkalmából bemutatunk egy új, limitált kiadású Vespát, amelyet Mickey egér, az időtlen Disney-ikon ihletett.

Elérhető színek

tisztelgés a szórakozás és a képzelet előtt

Disney Mickey Mouse Edition By Vespa

A Vespa Primavera a világ leghíresebb Disney-figurájának színeit veszi fel: a sárga kerekek a cipőjét idézik, a fekete oldalsó tükrök pedig a jellegzetes kerek fülekre utalnak. Ennek az egyedi kiadásnak a megjelenését a piros és fekete részletekkel díszített karosszéria teszi teljessé.

jellegzetes megjelenés

Mickey egér személyisége

Egyedi, eredeti design egy olyan kiadáshoz, amely a szabadságot és a könnyedséget ünnepli. Készülj fel, hogy beleszeretsz a Disney-figurát megszemélyesítő szimbolikus elemek bájába, mint például a fehér-fekete grafikus minta, amely Mickey egér sziluettjét ábrázolja a pajzson és az oldalán, valamint az aláírását az ülésen és az elején.

exkluzív és hiteles

Eredetiségigazolás

A Disney Mickey Mouse Edition By Vespa ülése alatt található a megkülönböztető Disney-jelzés, amely megerősíti e különleges kiadás eredetiségét.

Disney és Vespa, két időtlen ikon

Micky egér a főszereplője egy limitált kiadású Vespának, amely gyűjtői darab lesz. Egy motor, amelyet meg kell tapasztalni, ez egy fantasztikus útitárs, amely felszabadítja a képzelet erejét és felszabadítja az álmodozás vágyát.