Sprint 125 Racing Sixties Euro 5

Sprint 125 Racing Sixties Euro 5

Éld át újra az elmúlt évek „úriember motorosainak” eufórikus izgalmát és sebességét a briliáns, lendületes 125 i-get motorral, amely a közlekedési lámpákat porig fogja rombolni.

Elérhető színek

Sprint 125 Racing Sixties Euro 5

Sportos és stílusos

Miért ne választhatnád a „gentleman rider” stílust?

Válassz két színváltozat közül, amelyek mindkettő a hatvanas évek úri motorosaihoz régóta kapcsolódó sportos, mégis elegáns stílust idézi, és aranyszínű kerekekkel, valamint piros és aranyszínű részletekkel rendelkezik. A klasszikusabb megjelenésért a zöld színű, sárga grafikával párosított változat felel, vagy ha dinamikusabb, frissebb és modernebb hozzáállást szeretnél tükrözni, akkor a piros grafikával ellátott fehér változat tökéletesen megfelel a célnak.

Fiatal

Érezd a vitalitást

A sportosan lendületes Vespák azon ikonikus generációjának örököse, amely a hatvanas évek idején elárasztotta az európai városokat, a mai Vespa Sprint Racing Sixties 125 minden bizonnyal örökölte azt a friss, gondtalan szellemet, amely meghatározta mind az egykori robogókat, mind azok vezetőit, ezzel a különleges szériával, amely biztosan nagy feltűnést kelt a város utcáin.

Sprint 125 Racing Sixties Euro 5
Sprint 125 Racing Sixties Euro 5

Sportos

Menj egy zord megjelenésért

A Vespa Sprint Racing Sixties 125 kompakt, könnyű, kényelmes és védő karosszériával büszkélkedhet, amely teljesen alumíniumból készült. Fiatalos vonalvezetését nemes egyszerűségű, zord, téglalap alakú fényszóró és nagyméretű 12 colos kerekek zárják le, látványos, aranyszínű alumíniumötvözet felnikkel.