ÚJ VESPA PRIMAVERA & VESPA SPRINT S

Az új Vespa Primavera és Vespa Sprint S

A városi mobilitás jelenének és jövőjének értelmezéséhez a hagyományok folyamatos továbbfejlesztésének ismerete a kulcs.
A Vespa Primavera és a Vespa Sprint S formatervezési és technológiai frissítést kap a Made in Italy stílus és az innováció ötvözésével, amely a legújabb generációs elektromos modellekben is megtalálható.  Lépj be a közlekedés világába a Vespa Primavera könnyedségével és időtlen stílusával, valamint a Vespa Sprint S friss, sportos személyiségével. Tökéletes helyen vagy, hogy elkezdd megalkotni és személyre szabni a kétkerekű közlekedés új elképzeléseidet.

VESPA PRIMAVERA, IDŐTLEN STÍLUS

Fedezd fel ennek az ikonikus kétkerekűnek a sokoldalú lehetőségeit, amely a könnyed városi mobilitásáról híres. Ráadásul a Vespa Primavera Tech Keyless rendszerével a kulcsokat mindig kényelmesen a zsebedben tarthatod.

TELJES KÉNYELEM

BÉKÉS UTAZÁS

Ideális a városban és a külvárosokban való könnyed navigáláshoz, anélkül, hogy a kényelmet csökkentené.

A sima, csendes és kényelmes utazást biztosító, gondosan átgondolt alkatrészek mellett 12 colos keréktárcsákkal büszkélkedhet, amelyek bármilyen időjárási körülmények között kiváló tapadást biztosítanak. Többféle motorválaszték közül választhat, többek között 50ccm, 125ccm és 150ccm motorok, valamint a legújabb elektromos modell közül.

FEJLETT TECHNOLÓGIA

ÖSSZEKÖTTETÉS ÚTKÖZBEN

A jármű applikációja rengeteg értékes információt kínál. A rendszer amellett, hogy betekintést nyújt a jármű állapotába és útvonalába, lehetővé teszi a vezetők számára, hogy a jármű kormánygombjaival vagy az okostelefon hangvezérlésével telefonhívásokat fogadjanak és zenét játsszanak le. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a funkció opcionális.

KEYLESS RENDSZER

A KULCSOK MINDIG A ZSEBEDBEN VANNAK

A Vespa Primavera Tech innovatív rendszere lehetővé teszi, hogy a járművet anélkül tudja kinyitni, lezárni és elindítani, hogy a kulcsokat kivenné a zsebéből. A csatlakoztatást követően az üdvözlő logó világít, hogy megerősítse az elektronikus kulcs felismerését. Ezenkívül az elektronikus kulcs gombjaival kinyitható az ülés alatti rekesz, és távolról aktiválható a Bike Finder funkció, amely a 125ccm és 150ccm modellekhez érhető el.

A LEGÚJABB ELEKTROMOS MODELLBEN IS ELÉRHETŐ

CSENDES ÉS KÖNNYEN TÖLTHETŐ

A Vespa Primavera Elettrica Eco és Power üzemmódban is csendes vezetési élményt nyújt, hatékonyan csökkentve a zajszennyezést. A feltöltés könnyedén elvégezhető; egyszerűen csatlakoztassa a kábelt egy szabványos háztartási konnektorba. Emellett a kivehető akkumulátor lehetővé teszi a kényelmes otthoni feltöltést.

VESPA SPRINT S, SPORTOS LELKE

Cirkáljon teljes sebességgel, páratlan stabilitással és precíz kezelhetőséggel, teljes biztonságban. Tökéletes azok számára, akik dinamikus mobilitásra vágynak és igyekeznek egy lépéssel előrébb járni.

EGYEDÜLÁLLÓ

EGY STÍLUS, AMELY ÜZENETET HORDOZ

A Vespa Sprint S kompakt és könnyű acélvázzal rendelkezik, amely egyszerre kínál erőt és agilitást. A sportos megjelenés, a karcsú dizájn, a fekete díszítések, az ikonikus téglalap alakú fényszóró és a nagyméretű 12 colos kerekek elegáns alumíniumötvözet felnikkel csak néhány a kiemelkedő jellemzők közül, amelyek igazán egyedivé teszik, és lehetetlen figyelmen kívül hagyni.

SPORTOS MINT TE

RIDE YOUR WAY

A Vespa Sprint S feleleveníti az 1960-as évek sportos esszenciáját, amikor Európa utcáit uralta, zökkenőmentesen ötvözve az időtlen stílust a legmodernebb technológiával. Minden modell fejlett i-get (Italian Green Experience Technology) motorral van felszerelve, így mindig egy lépéssel előrébb járhatsz. Válasszon az 50ccm, 125ccm és 150ccm motorok közül, vagy fedezze fel a legújabb elektromos modellt.

ÉLVONALBELI

HIGH-TECH ÉS SZÓRAKOZTATÓ

A Vespa Sprint S egy fejlett analóg-digitális műszeregységet vezet be, amely zökkenőmentesen kapcsolódik a Vespa MIA rendszerhez. A hozzá tartozó alkalmazás rengeteg információt kínál a jármű állapotáról és útvonaláról, miközben biztonságos, kihangosító funkciókat biztosít a telefonáláshoz és a zenehallgatáshoz. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a funkció opcionális.

A LEGÚJABB ELEKTROMOS MODELLBEN IS ELÉRHETŐ

TISZTA ENERGIA MEGOLDÁSOK ÉS AZONNALI TÖLTÉS

Akár a nyüzsgő városi utcákon navigálsz, akár a csendes külvárosokat fedezed fel, a Vespa Sprint S Electric a figyelemre méltó, akár 85 km-es hatótávolságával gondoskodik rólad. Ez a környezettudatos járgány a legmodernebb lítium-ion akkumulátorral és egy okos kinetikus energia-visszanyerő rendszerrel működik, amely lassítás közben is feltöltődik. A feltöltés könnyedén elvégezhető; egyszerűen csatlakoztassa a vezetéket egy hagyományos háztartási konnektorba. Ezenkívül a kivehető akkumulátor lehetővé teszi a kényelmes otthoni feltöltést.

IZGALMAS ÉLMÉNY

Haladás, modern stílus, exkluzivitás és kiválóság jellemzi az új elektromos Vespa Primavera és Vespa Sprint S modelleket. Csendes, mégis erőteljes, ideális választás a legjobb technológiát keresők számára.

TESTRESZABHATJA A STÍLUSÁHOZ

Fedezze fel eredeti termékeink széles választékát, amelyeket kizárólag az új Vespa Primavera vagy Vespa Sprint S személyre szabásához terveztünk. A ruházattól és a merchandisingtól kezdve a sisakokon át a különböző kiegészítőkig minden motorosnak talál valamit.
A legkiválóbb anyagokból készült megoldásaink az igazi Vespa-rajongók igényeit elégítik ki. Minden, amire szüksége van a Vespa élményének fokozásához, itt van.