GTS Super

NEM CSAK A NEVÉBEN SZUPER

Sportos származása nyilvánvaló a nagyméretű acélkarosszérián, a Vespa GTS Super a high-tech sportteljesítményt a maximumra viszi a legendás közúti kalandok során.

Teljes LED
Színvonalas funkciók, amelyektől biztosan nem leszel szabványos
High-tech motor
A híres „nyakkendő”

Briliáns teljesítmény

Teszteld motoros képességed

Két motor a rendkívüli hatékonyság két szintjéért. Ha az egyhengeres 125 i-get Start & Stop motor nem volt elég, most egy új 300 HPE (High Performance Engine) motorral is kiegészültünk. A legmodernebb technológia és az optimalizált károsanyag-kibocsátás és fogyasztás kutatásának eredménye és a 23,8 LE teljesítményével ez a legerősebb motor, amelyet valaha Vespába szereltek.

Rendkívüli

Készülj fel az utak uralmára

A teljesen acél karosszéria a hagyományos és a modern tökéletes egyensúlyával bőséges személyiséget és karaktert kölcsönöz. A GTS Super jellegzetes orr-részével és kormányával, új ergonomikus ülésével és teljes LED-világításával a GTS Super igazi közúti királyi modellt sugároz.

GTS Super kasztni
Vespa GTS Super motorok

Összetéveszthetetlen stílus

Jellegzetes egyéniség

A három különböző modell színválasztékai, befejező részletei és grafikái tükrözik az egyes modellek jellegzetes személyiségét, a GTS Super élénk szellemétől a GTS Super Sort sportos hozzáállásán át a GTS SuperTech műszaki lelkületéig.

rengeteg nagyszerű technológia

Élvezd az információáramlást menet közben is

A színes TFT (vékonyréteg-tranzisztoros) 4,3″-os digitális műszerfal számos vezetési paramétert és utazási statisztikát kínál, amelyek segítenek a vezetési stílus javításában. A Vespa MIA alkalmazás Bluetooth segítségével összeköti okostelefonod a motor elektronikus rendszerével, a kijelző pedig a telefon meghosszabbításává válik. Biztonságosan használhatod anélkül, hogy le kellene venned a kezed a kormányról, így menet közben is könnyedén megtekintheted a navigációs adatokat, valamint kezelheted a hívásokat és a zenei lejátszási listákat.

(A Vespa MIA a GTS SuperTech alapfelszereltségéhez tartozik, a GTS Super termékcsalád többi modelljéhez pedig opcionális extra).

Vespa GTS digitális kijelző