Sprint

JUSTIN BIEBER X VESPA 150

JUSTIN BIEBER X VESPA

Váratlan és izgalmas együttműködés a globális popkultúra legfelső szintjein

Justin Bieber, egy nemzetközileg elismert zenei sztár, rajongók millióival a világ minden tájáról, aki a Vespával közös erőfeszítéseket tesz, hogy bemutassa a JUSTIN BIEBER X VESPA-t, egy új, exkluzív Vespa-modellt, amelyet az énekes személyesen álmodott és tervezett meg.

Fedezz fel többet

VÁLASZD KI A TÖKÉLETES SPRINT-ET, HOGY BEVEHESD A VÁROST!

A Vespa Sprintet azért hozták létre, hogy még a leghétköznapibb kirándulást is szórakoztató utazássá tegye. Rengeteg fejlett funkcióval felszerelve és úgy tervezve, hogy első osztályú stabilitást és kezelhetőséget biztosítson, a modern vagányság és karakter legfelsőbb szintű értelmezése.

Sprint
Rengeteg tartozék az egyedi, közúti stílus kialakításához
Rengeteg technológiai újítás
Egy lenyűgöző, naprakész motor
Kerekek, amelyek mindenre készen állnak
Sprint

sportos

Menj a zord megjelenésre

A Vespa Sprint kompakt, könnyű, kényelmes és védő karosszériával büszkélkedhet, amely teljes egészében alumíniumból készült. Fiatalos vonalvezetését nemes egyszerűséggel egy zord téglalap alakú fényszóró emeli ki, és nagyméretű, 12 colos, látványos alumínium könnyűfém felnikkel ellátott kerekek díszítik.

Egy illusztris családfa

Érezd az életerőt

A sportos, fürge Vespák azon ikonikus generációjának örököse, amely a „Swinging Sixties” idején ellepte az európai városokat, a mai Vespa Sprint S 50 határozottan örökölte azt a friss, gondtalan szellemiséget, amely meghatározta mind az egykori robogókat, mind azok vezetőit, és amelyhez egy egészséges adag XXI. századi csúcstechnológia is társult.

Vespa Sprint
Vespa Sprint

innovatív

A motorozás új módja

Minden Vespa Sprint az i-get család motorjával van felszerelve, amely az olasz Green Experience Technology (zöld élménytechnológia) rövidítése, egy olyan új gondolkodásmód, motor- és sebességváltó-rendszerek tervezése és építése, amelyek igazán különleges vezetési élményt nyújtanak a Vespa-tulajdonosok számára.