Primavera

EGY IDŐTLEN KLASSZIKUS

A kor ikonikus szimbóluma, a Vespa Primavera ma is ugyanolyan fürgén és dinamikusan száguld a XXI. század utcáin, mint az eredeti legenda, amely forradalmasította a városi mobilitást a „Swinging Sixties” években.

Vespa Primavera
Rengeteg technológiai újítás
Két kerék mindig készenlétben
Egy lenyűgöző, korszerű motor
Vespa Primavera

Forradalmi szellemiség

Legyél részese egy új revolúciónak

A hatvanas években, a világ változásának korában robbant be a Vespa Primavera, amely a „két kerék és egy motor” bájos kombinációjával forradalmasította a városi mobilitást. Ma, a friss, új, könnyű vonalvezetéssel és a XXI. századi technológiával kiegészítve a Primavera ugyanolyan magával ragadó és stílusos, mint valaha.

élénk

Bármilyen típusú úton teljes kényelemben utazhat

Ez a kis testű Vespa a híres könnyűszerkezetes felépítéssel könnyedén száguld át a városi forgalomban és a hosszabb üres útszakaszokon. Úgy tervezték, hogy élvezd a csendes és kényelmes utazást, 12″-os kerekei pedig tökéletes tapadást biztosítanak minden felületen és minden körülmény között.

Vespa Primavera
Vespa Primavera

Tele technológiával

Hozzáférés a személyes információs rendszerhez

A Vespa Primavera rengeteg nagyszerű technológiával rendelkezik a Vespa MIA alkalmazással összekapcsolt, többfunkciós, színes TFT kijelzővel ellátott innovatív műszerfalával. Ez azonnali hozzáférést biztosít számtalan fantasztikus információhoz, a motor állapotától az utazási statisztikákig. Lehetővé teszi továbbá, hogy a kormányon található gombok segítségével telefonhívásokat fogadj, és okostelefonod hangvezérlő funkcióját használva hívásokat kezdeményezz és kezelni tudjad a zenei lejátszási listádat.