Sei Giorni

EGY SPORTLEGENDA MODERN EVOLÚCIÓJA

A Vespa leghíresebb versenymotorjának győztes története által inspirált Sei Giorni a motortechnológia legjavát egyesíti egy olyan dizájnnal, amely a kényelemről és a közúti sportosságról szól.

Vespa Sei Giorni
Szégyentelen visszatérés a gyökerekhez
High-tech kényelem
Egy igazi bajnok motorja
Vespa Sei Giorni

Sportos DNS

Legyél egy modern kori legenda

Az eredeti Vespa Sport „Sei Giorni” dicsőséges napjai előtt tisztelegve, amelyet az 1951-es Sei Giorni Internazionale (6 napos nemzetközi) versenyre építettek az olaszországi Varesében, ahol a kétkerekű legenda 9 aranyérmet szerzett, ez a modern kori változat egyesíti a technológiát és az utazás iránti szenvedélyt a Vespa sporttörténet egy hiteles szeletével.

Utazás kényelmesen

Nincs hiány a technológiából

A maximális kényelem biztosítása során nem maradt kiaknázatlan technológia, az ergonómia, a biztonság és számos más részlet mögött a csúcstechnológiás tervezés áll. Csak néhány ezek közül: a vezetési pozíció, a beépített biztonsági rendszer és az USB-csatlakozó, hogy telefonod mindig fel legyen töltve, ami azt jelenti, hogy nyugodtan utazhass a hosszú utakon.

Vespa Sei Giorni
Vespa Sei Giorni

Egy időtálló klasszikus

Vedd át az autentikus stílust

A Vespa Sei Giorni gyönyörűen hasznosítja az eredeti Vespák klasszikus sportos szellemét, olyan jellemzőkkel, mint az első sárvédőn elhelyezett lámpák, a szabadon hagyott fémcsővel ellátott kormány és az elegáns műszerfal, fehér alapon analóg sebességmérővel.

Sei Giorni modellek