Elettrica

AZ ELEKTROMOS MOBILITÁS FORRADALMA

Egy kortárs műalkotás elektromos szívvel, amely nemcsak a kétkerekű mobilitást forradalmasítja, hanem új, vibráló energiát is hoz az utakra.

Vespa Elettrica
Testre szabhatod saját futurisztikus stílusod
Egyszerű feltöltés
Tiszta energia
Szórakozás és összekapcsolhatóság
Vespa Elettrica

Szuper csendesen

Hallgasd a természet hangját

A Vespa Elettricával abszolút csendben navigálhatsz a városi utcákon, akár az Eco energiatakarékos üzemmód, akár a Power mód kiválasztásával. A hangszennyezés teljes hiánya biztosítja, hogy maximálisan értékeld a zökkenőmentes vezetési élményt.

Olyan egyszerű

Gond nélkül közlekedni

Az Elettrica minden részletét úgy terveztük, hogy egyszerűvé tegye az életed, a motorozástól a feltöltésen át a karbantartásig. A fordított opció határozottan hasznos kiegészítő, és az Elettrica-t könnyedén feltölthető az ülés alatti kábel falra szerelt konnektorokhoz vagy nyilvános töltőállomásokhoz való csatlakoztatásával. Ha megbízhatóságról van szó, számíthatsz a motorra és a kiváló minőségű lítium-ion akkumulátorra.

Vespa Elettrica
Vespa Elettrica

Technológiailag képzett

Élvezd az információ áramlást menet közben is

A digitális színes TFT műszerfal az összes vezetési paramétert, valamint hasznos utazási statisztikákat kínál, hogy a lehető legtöbbet hozhass ki a vezetési stílusodból. A Vespa MIA multimédiás alkalmazás Bluetooth-on keresztül csatlakoztatja okostelefonod a motorhoz, így a kijelző lényegében a telefon meghosszabbítása lesz, ami azt jelenti, hogy teljes biztonságban használhatod, anélkül, hogy le kellene venned a kezed a kormányról.

mindig az újító

Találd meg újra a stílusod

Ha téged innovatív példaképnek tekintenek, mindig egy lépéssel előrébb kell járnod. A Vespa az Elettrica két változatát kínálja az új, ezüstözött megjelenéssel, amelyek mindegyike testre szabható, hogy tükrözze a motoros stílusát. A városlakók számára a 45 km/órás változat áll rendelkezésre, amely hat színváltozatban kapható, míg a nagyobb teljesítményre vágyó motorosok akár 70 km/órás sebességet is élvezhetnek, és négy szín közül választhatnak.

Vespa Elettrica