VESPA 2024 HÍREK

Fedezd fel az új Vespa termékcsaládot

Az új Vespa Primavera és Vespa Sprint S

A városi mobilitás jelenének és jövőjének értelmezéséhez a hagyományok folyamatos továbbfejlesztésének ismerete a kulcs.
A Vespa Primavera és a Vespa Sprint S formatervezési és technológiai frissítést kap a Made in Italy stílus és az innováció ötvözésével, amely a legújabb generációs elektromos modellekben is megtalálható.  Lépj be a közlekedés világába a Vespa Primavera könnyedségével és időtlen stílusával, valamint a Vespa Sprint S friss, sportos személyiségével. Tökéletes helyen vagy, hogy elkezdd megalkotni és személyre szabni a kétkerekű közlekedés új elképzeléseidet.

Disney Mickey Mouse Edition by Vespa

Egy igazán kivételes együttműködés Mickey egér 100 évének megünneplésére.

Két időtlen ikon találkozik, készen arra, hogy elkísérjen téged az utazásaid során.
A Vespa Primavera fekete-fehér-sárga színben pompázik, így ünnepelve azt az évszázadot, amikor a világ leghíresebb egere Walt Disney tollából előkerült. Minden részletben megtalálod Mickey nyomait, például a cipője tiszteletére készült sárga kerekeken, a jellegzetes kerek füleit ábrázoló fekete tükrökön és a robogó oldalán és elején látható összetéveszthetetlen sziluettjén. A Disney Mickey Mouse Edition by Vespa egy limitált kiadású robogó, amelyet úgy terveztek, hogy színesebbé és lendületesebbé tegye minden napi kirándulásunkat.

VESPA & (RED)

Közös úton járunk.

A Vespa és a (RED) nonprofit szervezet ismét egyesíti erőit az egészség és a környezet védelme érdekében. Minden egyes elektromos vagy belsőégésű motorral hajtott (VESPA PRIMAVERA) RED vásárlásával hozzájárulunk a rászoruló közösségek alapvető egészségügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférésének javításához.