GTV

UTAZÁS A BÁTRAK OLDALÁN

EGY IDŐTLEN LEGENDA MERÉSZ OLDALA

A Vespa GTV a Vespa merész, érdekes oldalát ünnepli.

Az új GTV a híres „vespone” utazó szellemét öleli fel vadonatúj fényezéssel és megjelenéssel, amely hangsúlyozza sportos személyiségét, a modern, a klasszikus és a rettenthetetlen lenyűgöző kombinációjával.

TERVEZÉS, AMELY KÜLÖNBSÉGET TESZ

A műszerek egy eredeti konzolos tartó segítségével kapcsolódnak a jellegzetes csővázas kormányhoz, és a versenyzés világa által ihletett, vad megjelenésű felső burkolatba vannak foglalva.

Az együléses, kéttónusú nyereg hátsó része beépíthető a karosszériához illeszkedő, opcionális tartozék kemény borítással.

Hallgass a bátor oldaladra

Válaszd a kevésbé járt utat, és tűnj ki a tömegből a Vespa GTV-vel. Sportos és merész karakterét nem fogod tudni nélkülözni.

HIGH-TECH FUNKCIÓK A KÖNNYŰ VEZETÉSÉRT

A fényszórócsoport teljes egészében LED-es, a műszerfal pedig teljesen digitális, így számos utazási adathoz hozzáférhet, amelyeket okostelefonján is megtekinthet, ha opcionális tartozékként hozzáadja a Vespa Mia csatlakoztatási rendszert.

A kulcs nélküli indítással és a praktikus beépített USB-porttal, mint alapfelszereltséggel, ez egy praktikus motor, amelyet a mindennapi könnyű használatra terveztek.

ÉRZELMEKET GERJESZTŐ ERŐ

A 300 köbcentiméteres egyhengeres HPE (High Performance Engine) motor biztosítja a Vespa GTV zúzós teljesítményét. Négyszelepes vezérléssel, folyadékhűtéssel és elektronikus üzemanyag-befecskendezéssel 17,5 kW (23,8 LE) teljesítményt nyújt, így ez a legerősebb motor, amelyet valaha Vespába szereltek.

SZÍNES VÁLASZTÁS

A Vespa GTV stílusát fekete fényezés és kontrasztos narancssárga grafika jellemzi az oldalán. Nero Convinto fekete és matt Avvolgente bézs színben kapható.

GTV modellek