GTV 300

A Vespa merész, bátor és érdekes oldala a modern, a klasszikus és a sportos tulajdonságokat ötvözi.

Elérhető színek

Tervezés

Tervezés, amely változást hoz

A legújabb modell a GTV legikonikusabb jellemzőit, mint például a jellegzetes, szabadon álló csővázas kormányt és az első sárvédőn elhelyezett alacsony fényszórót, elegáns high-tech elemekkel egészíti ki, amelyek hangsúlyozzák innovatív jellegét. Az együléses, kéttónusú nyereg, a sárvédő és a matt fekete részletek csak néhány azok közül a jellemzők közül, amelyek a Vespa GTV merész, sportos személyiségét mutatják, míg az öt küllős matt fekete keréktárcsák és a kontrasztos narancssárga grafika az oldalán a versenyzés világára utalnak.

High-tech

High-tech funkciók a könnyű vezetésért

A teljes LED-es világítás, a teljesen digitális műszerek és a kulcs nélküli indítás mind azt a célt szolgálják, hogy a GTV egy praktikus és könnyen kezelhető motor legyen a mindennapokban, modern, elegáns stílusba csomagolva, amely egy szempillantás alatt felismerhető.

Motor

Az érzelmeket kiváltó erő

A 300 köbcentiméteres egyhengeres HPE (High Performance Engine) motor biztosítja a Vespa GTV zúzós teljesítményét. Négyszelepes vezérléssel, folyadékhűtéssel és elektronikus üzemanyag-befecskendezéssel 17,5 kW (23,8 LE) teljesítményt nyújt, így ez a legerősebb motor, amelyet valaha Vespába szereltek.

GTV modellek