Sei Giorni 300 II Edition Euro 5

Sei Giorni 300 II Edition Euro 5

A Vespa leghíresebb versenymotorjának győztes története által inspirált Sei Giorni II kiadása, a motortechnológia legjavát egyesíti egy olyan dizájnnal, amely a kényelemről és a közúti sportosságról szól.

Elérhető színek

Vespa Sei Giorni

Sportos DNS

Legyél egy modern kori legenda

A sportos megjelenés és a matt szürke Grigio Sei Giorni Opacco szín az 1950-es évek festésének újragondolásával jött létre, amikor a legendás Vespa versenycsapat egyik díjat a másik után kaparintotta meg. Az olyan részletekkel, mint a számtartó, a fekete felnik és a kipufogó hangtompító, amelyet merész piros részletek hangsúlyoznak, nem hiányzik a győztes szellem, amely régóta oly kedveltté tette a Vespát.

Egyedülálló

Benyomást keltő

A Vespa Sei Giorni II kiadás egy igazi bajnokhoz méltó 300 köbcentiméteres nagyteljesítményű motorjával a múltbéli pályagyőzelmeket hozza el az útra. A klasszikus vonalak és a sportos dizájn a dicső múltat eleveníti fel olyan kulcsfontosságú esztétikai elemekkel, mint az alacsony fényszóró, a vintage megjelenésű műszerfal, amelyet olyan kortárs jellemzők egészítenek ki, mint a „fordított cizellált” kivitel és a sportos színválaszték.

Vespa Sei Giorni