JUSTIN BIEBER X VESPA Sprint

JUSTIN BIEBER X VESPA 50

Egy egyedülálló projekt, amely a szabadság szellemének, valamint a stílus és a design iránti szenvedélyünk tiszteletére született, a kreativitás robbanásszerű elegyén keresztül, amely egyesíti a vagányságot, a popkultúrát és a kortárs hangulatot. Justin Bieber, a nemzetközileg elismert zenei sztár, akinek világszerte több millió rajongója van, a Vespa és a JUSTIN BIEBER X VESPA, egy új, exkluzív Vespa modell bemutatására törekszik, amelyet személyesen az énekes álmodott és tervezett meg.

Elérhető színek

JUSTIN BIEBER X VESPA 50 eleje

Egyedi

Fényűző és időtlen

A rendkívül népszerű, sportos Vespa Sprint új, elegáns, monokróm megjelenést kapott, miközben a robogó alsó testén végighúzódó grafikus lángelemmel is az egyéniséget ünnepli, ami azonnal felismerhető anélkül, hogy elvonatkoztatna a Vespa időtlen sziluettjétől. A szabadság, a személyes stílus és a TE létezésed ünneplése.

Technológia

Stílus pop, kényelem top

A JUSTIN BIEBER X VESPA klasszikus 50 cm3-es motorral kapható, amely teljes mértékben megfelel a legújabb környezetvédelmi előírásoknak. A jármű friss, fiatalos geometriája egy könnyű, mégis védelmet nyújtó karosszériát alkot, amelyet az összetéveszthetetlenül idéző, téglalap alakú fényszóró jellemez.

JUSTIN BIEBER X VESPA 50 kormány
JUSTIN BIEBER X VESPA 50 bukósisak

Justin pörgés

Egy ellenállhatatlan kiegészítőkollekció

A járműhöz tartozó bukósisak hozzáillő fehér színű, teljesen fehér belső béléssel, fehér tömítésekkel együtt. A sisakot tovább testre szabták a Vespa alsó karosszériáján végigfutó stilizált lángok azonos matricáival. A Vespa hátuljára szerelhető dedikált kesztyűkészlet és a különleges kiadású felső táska is fehér színű, finom szürke elemekkel, stilizált lángokkal és Justin Bieber logóval.