Vespa Elettrica

Elettrica 45 km/h

Egy környezetbarát lélek, amely segít a városoknak lélegezni, a Vespa ikonikus eleganciájával kombinálva olyan kétkerekű mobilitást teremt, amely formálja az utak jövőjét.

Elérhető színek

Vespa Elettrica

Szuper csendes

Hallgasd a természet hangját!

A Vespa Elettrica lendületes villanymotorja kiválóan gyorsul és felfelé haladva is remekül bírja a tempót, egy ideális választás a városban való közlekedésre. De nemcsak fürge és kényelmes, hanem teljes csendje is hozzájárul a nagyvárosi lakosok mindennapi életminőségéhez.

Olyan egyszerű

Gond nélkül közlekedni

Az Elettrica megtestesíti a kifinomult, futurisztikus kutatást és formatervezést, de egyben az egyszerűség megtestesítője is. A töltéshez mindössze annyit kell tenned, hogy kihúzod a töltőkábelt az ülés alatti helyéről, és bedugod egy szabványos fali konnektorba, vagy ha éppen úton vagy, egy nyilvános töltőállomásba.

Vespa Elettrica
Vespa Elettrica

Technológiailag fejlett

Élvezd az információ áramlást útközben is

Az Elettrica rendelkezik a Vespa MIA alkalmazással, amely csatlakozik a 4.3” színes TFT (vékonyfilm-tranzisztoros) műszerfalhoz, és azt egy stílusos, kézreálló számítógéppé alakítja át. Figyelemmel kísérheted motorod különböző paramétereit, válaszolhatsz telefonhívásokra, ellenőrizheted az üzeneteket, aktiválhatod a hangutasításokat és kezelheted a zenei listádat.

Mindig az újító

Találd meg újra a stílusod

A Vespa Elettrica 45 km/h ezüstszürke karosszériájának futurisztikus dizájnja biztosan feltűnik a városképben, így nem maradsz észrevétlen. Azonban testre szabhatod, hogy saját városi stílusodat tükrözze: választhatsz a standard Azzurro Elettrico (a találóan Electric Blue névre keresztelt) vagy öt másik szín közül, valamint hozzáadhatod a személyes elképzelésed az első pajzs formájához, a híres első „nyakkendő” díszítéséhez, a keréktárcsákhoz, az üléshez, sőt még az „Elettrica” névtábla árnyékolásához is.

Vespa Elettrica