Vespa Elettrica

Elettrica 70 km/h

Az élvezetes kezelhetőség és a megnyugtató stabilitás keveréke a városi forgalomban való briliáns vezetésért.

Elérhető színek

Vespa Elettrica

Szuper csendes

Hallgasd a természet hangját!

Az elektromos motorban lévő vezérlőszoftver, a lítium-ion akkumulátorok és a Power Unit kombinációja hihetetlenül csendessé teszi a Vespa Elettrica-t, akár energiatakarékos Eco üzemmódban, akár Power üzemmódban fut, ahol a motor teljes potenciálját kihasználja. Határozottan okos választás, amely nemcsak a városi élet hangzásvilágával áll ellentétben, hanem a városi élhetőség javításához is hozzájárul.

Olyan egyszerű

Gond nélkül közlekedni

A Vespa Elettrica használata gyerekjáték. Az ülés alatti rekeszben nem csak a célszerűen kialakított sisak, hanem az akkumulátortöltő kábel is helyet kapott, amely falra szerelt elektromos dugóhoz vagy nyilvános töltőállomásokhoz csatlakoztathatod. Az akkumulátor 4 óra alatt teljesen feltöltődik.

Vespa Elettrica
Vespa Elettrica

Technológiailag fejlett

Élvezd az információ áramlást útközben is

A TFT digitális műszerfal Bluetooth-on keresztül csatlakozik a Vespa Mia alkalmazáshoz, így egy korszerű infokommunikációs rendszer jön létre, amellyel ellenőrizheted az utazási adatokat, hívásokat fogadhatsz, üzeneteket olvashatsz, hangutasításokat aktiválhatsz, és még a zenei lejátszási listákat is kezelheted. Üdvözöljük a teljes motor- és okostelefon-csatlakoztathatóság korában.