GTS Super 300 Sport Euro 5

GTS Super 300 Sport Euro 5

Minden idők leggyorsabb, legerősebb Vespája eltökéltséget és karaktert sugároz, sportos megjelenéssel és rengeteg tartással.

Elérhető színek

Vespa teljesen acél karosszériával

határozott személyiség

Pattanj fel az utak királynőjére

A teljesen acél karosszéria a hagyományos és a kortárs tökéletes egyensúlyával bőséges személyiséget és karaktert kölcsönöz. A GTS Super Sport 300 jellegzetes orr-részével és kormányával, új ergonomikus ülésével és teljes LED-világításával a GTS Super Sport 300 igazi közúti királyi kategóriát sugároz.

Nagy teljesítmény

Érezd az erőt

A Vespa GTS Super 300, a 300 HPE (High Performance Engine) motorral és az alapfelszereltséghez tartozó ASR kipörgésgátlóval minden idők leggyorsabb és legerősebb Vespája. Egyhengeres, négyütemű, négyszelepes, folyadékhűtéses, 300 cm3-es motorja elektronikus befecskendezéssel akár 23,8 LE teljesítményt is lead, első osztályú minőségi konstrukciója pedig figyelemre méltó gyorsulást biztosít álló helyzetből. Röviden, a Szuper szó a tökéletes leírás.

Vespa GTS Super 300
vespa 12 zoll kerékkel

Szuper sportos

Válassz egy ütős megjelenést

A GTS Super 300 fürge és védő acéltesttel büszkélkedhet, nagyon modern vonalvezetéssel. Többféle színben kapható, fekete üléssel és 12″-os kerekekkel, lenyűgöző fekete, gyémántvágott alumíniumötvözet felnikkel.