GTS Super 300 Tech Euro 5

GTS Super 300 Tech Euro 5

Ez a 300 köbcentiméteres teljesítményű csúcskategóriás bajnok, bővelkedik teljesítményben és technológiában.

Elérhető színek

Vespa SuperTech

szemet gyönyörködtető

Válaszd a SuperTech részleteket

A technológia a legapróbb részletekben is szerepet játszik. A keréktárcsák különleges matt fekete fényezése kiemeli a sárga színt, amely az ikonikus első pajzs „nyakkendő”, a hátsó pajzs és az első felfüggesztés rugóinak mintáiban található, és amely színt az ülés dupla kárpitjának kétszínű öltéseiben is használják, és ez csak egy a sok részlet közül, amelyek a Vespa SuperTech-et kiemelkedővé teszik.

erőteljes

Indulj el az útra keményen és határozottan

A Vespa GTS SuperTech 300, a 300 HPE (High Performance Engine) motorral és az alapfelszereltséghez tartozó ASR kipörgésgátlóval minden idők leggyorsabb és legerősebb Vespája. Egyhengeres, négyütemű, négyszelepes, folyadékhűtéses, 300 cm3-es motorja elektronikus befecskendezéssel akár 23,8 LE teljesítményt is lead, és első osztályú minőségi konstrukciója figyelemre méltó gyorsulást tesz lehetővé álló helyzetből. Röviden, a Szuper szó a tökéletes leírás.

minden idők leggyorsabb és legerősebb Vespája
Vespa GTS SuperTech digitális kijelzővel

Interaktivitás

Minden értelemben kapcsolódjon az úthoz

A GTS SuperTech az első nagyméretű Vespa, amely teljesen digitális műszerfalat alkalmaz. A színes, 4,3″-os TFT kijelzőn az összes szokásos információ megjelenik, mint például a sebesség, a teljes és részleges kilométerek, a külső hőmérséklet, az üzemanyagszint és még sok más információ. A Vespa MIA alkalmazással okostelefonod a jármű kiterjesztésévé válik, hozzáférést biztosít a navigációs adatokhoz, valamint lehetővé teszi a hívások és a zenei lejátszási listák egyszerű és biztonságos kezelését. Mi több, a kijelző navigációs eszközként* is funkcionál, a könnyen olvasható piktogramok végig elkísérnek téged.

*A navigációs funkció az első aktiválástól számított három évig ingyenes. Az ezt követő megújítás opcionális.