GTS SUPER 300 EURO 5

GTS SUPER 300 EURO 5

Sportos származása nyilvánvaló a nagyméretű acélkarosszérián, a Vespa GTS Super a high-tech sportteljesítményt a maximumra viszi a legendás közúti kalandok során.

Elérhető színek

Nagy teljesítmény

Nagy teljesítmény

Érezd az erőt

A Vespa GTS Super 300, a 300 HPE (High Performance Engine) motorral és az alapfelszereltséghez tartozó ASR kipörgésgátlóval minden idők leggyorsabb és legerősebb Vespája. Egyhengeres, négyütemű, négyszelepes, folyadékhűtéses, 300 cm3-es motorja elektronikus befecskendezéssel akár 23,8 LE teljesítményt is lead, első osztályú minőségi konstrukciója pedig figyelemre méltó gyorsulást biztosít álló helyzetből. Röviden, a Szuper szó a tökéletes leírás.

Erőteljes személyiség

Készülj fel az utak uralmára

A teljesen acél karosszéria a hagyományos és a modern tökéletes egyensúlyával bőséges személyiséget és karaktert kölcsönöz. A GTS Super jellegzetes orr-részével és kormányával, új ergonomikus ülésével és teljes LED-világításával a GTS Super igazi közúti királyi modellt sugároz.

Erőteljes személyiség

Szuper sportos

Válassz egy ütős megjelenést

A GTS Super 300 fürge és védő acéltesttel büszkélkedhet, nagyon modern vonalvezetéssel. Többféle színben kapható, fekete üléssel és 12″-os kerekekkel, lenyűgöző fekete, gyémántvágott alumíniumötvözet felnikkel.