GTS Super 300 Racing Sixties Euro 5

GTS Super 300 Racing Sixties Euro 5

A sebesség és a kihívások szeretete a hatvanas évek híres „gentlemen riders” szellemét idézi fel a klasszikus és sportos eleganciával.

Elérhető színek

sportos megjelenés vespa

dörzsölt

Pimaszul vedd át az utak uralmát

A gondosan megválasztott anyagok, színek és textúrák, valamint egy csipetnyi exkluzivitás együttesen egy olyan sportos megjelenésű motort eredményeznek, amely arra hivatott, hogy feltűnést keltsen az unalmas városi forgalomban.

impozáns

Válaszd ki a stílusodat

Válassz két stílusos színváltozat közül, mindkettő aranyszínű kerekekkel és piros és aranyszínű részletekkel. A klasszikusabb és elegánsabb sportos megjelenésért a sárga grafikával párosított zöldet választhatod, vagy ha dinamikusabb, frissebb és modernebb hozzáállást szeretnél tükrözni, a piros grafikával ellátott fehér változat tökéletesen megfelel a célnak.

stílusos megjelenés vespa
300LE Vespa motor

lendületes teljesítmény

Érezd az erőt és az agilitást

A Vespa GTS Super Racing Sixties 300, a 300 HPE (High Performance Engine) és az alapfelszereltséghez tartozó ASR kipörgésgátlóval minden idők leggyorsabb, legerősebb Vespája. Egyhengeres, négyütemű, négyszelepes, folyadékhűtéses, 300 cm3-es motorja elektronikus befecskendezéssel akár 23,8 LE teljesítményt is lead, és első osztályú minőségi konstrukciója figyelemre méltó gyorsulást tesz lehetővé álló helyzetből. Röviden, a Szuper szó tökéletes leírás.

személyiség a javából

Pattanj fel az utak királynőjére

A teljesen acél karosszéria a hagyományos és a kortárs tökéletes egyensúlyával bőséges személyiséget és karaktert kölcsönöz. A GTS Super Sport 300 jellegzetes orr-részével és kormányával, új ergonomikus ülésével és teljes LED-világításával a GTS Super Sport 300 igazi közúti királyi kategóriát sugároz.

stílusos megjelenés vespa