GTS Super 125 Racing Sixties Euro 5

GTS Super 125 Racing Sixties Euro 5

A sebesség és a jó kihívás szeretete kombinálódik a klasszissal és a sportos eleganciával, amelyet egy élénk, briliáns 125 köbcentiméteres motor hajt.

Elérhető színek

Pimaszul vedd át az uralmat az utakon

Dörzsölt

Pimaszul vedd át az uralmat az utakon

A gondosan megválasztott anyagok, színek és textúrák, valamint egy csipetnyi exkluzivitás együttesen egy olyan sportos megjelenésű motort eredményeznek, amely arra hivatott, hogy feltűnést keltsen az unalmas városi forgalomban.

Nagyszerű megjelenés

Válaszd ki a stílusodat

Válassz két stílusos színváltozat közül, mindkettő aranyszínű kerekekkel, valamint piros és aranyszínű részletekkel. A klasszikusabb és elegánsabb sportos megjelenésért a sárga grafikával párosított zöld, vagy ha dinamikusabb, frissebb és modernebb hozzáállást szeretnél tükrözni, a piros grafikával ellátott fehér változat tökéletesen megfelel.

Válaszd ki a stílusodat
Legyél az első

Egyszerűen zseniális

Legyél az első

A 125 i-get motor a Start & Stop rendszerrel tökéletes a városban vagy olyan területeken való közlekedésre, ahol gyakran kell megállnod és elindulnod. Biztosan értékelni fogod a rugalmasságot, a fantasztikus gyorsulást és a sima vezetést.

Erőteljes személyiség

Készülj fel az utak uralmára

A teljesen acél karosszéria a hagyományos és a kortárs tökéletes egyensúlyával bőséges személyiséget és karaktert kölcsönöz. A GTS Super Racing Sixties 125 jellegzetes orr- és kormányrészével, új ergonomikus ülésével és teljes LED-világításával a GTS Super Racing Sixties 125 egy igazi közúti királyi motorkerékpár benyomását kelti.

Készülj fel az utak uralmára