Sprint 50 euro 5

SPRINT 50 EURO 5

Sokoldalú dinamikus mobilitás, amely nem megy a nagyszerű motortechnológia rovására.

Elérhető színek

Vespa Sprint

Innovatív

Technológia kétkeréken

A Vespa Sprint 50 köbcentiméteres négyütemű motorja az innovatív i-get motorral rendelkezik, amelynek beépített barometrikus érzékelője folyamatosan ellenőrzi az égést és a vezetési körülményekhez igazítja azt. Az elektronikus befecskendezés és a 3 szelepes elosztás (2 szívó és 1 kipufogó) tökéletesen kalibrálva van a teljesítmény és az üzemanyag-fogyasztás optimalizálására, míg a javított befecskendezés és indítás a hab a tortán.

Fiatal

Érezd a vitalitást

A sportos, lendületes Vespák azon ikonikus generációjának örököse, amely a hatvanas évek idején ellepte az európai városokat, a mai Vespa Sprint 50 határozottan örökölte azt a friss, gondtalan szellemiséget, amely meghatározta mind az egykori robogókat, mind pedig azok vezetőit, és amelyhez egy egészséges adag huszonegyedik századi csúcstechnológia is társul.

Vespa Sprint
Vespa Sprint

Sportos

Menj egy zord megjelenésért

A Vespa Sprint kompakt, könnyű, kényelmes és védő karosszériával büszkélkedhet, amely teljes egészében alumíniumból készült. A többféle színösszeállításban kapható, fiatalos vonalvezetését nemes egyszerűségű, zord, téglalap alakú fényszóró hangsúlyozza, és nagyméretű, 12 colos kerekek zárják le, látványos, fekete, gyémántcsiszolt alumíniumötvözet felnikkel és fekete üléssel.