Sprint 150 S Euro 5

Sprint 150 S Euro 5

A sportosságát maximálisan fitogtató Vespa Sprint S 150 minden bizonnyal a Vespa kismotorcsalád legvagányabb tagja.

Elérhető színek

Sprint 150 S Euro 5

Technikai szakértelem

Szórakozz, miközben tájékozott is maradsz

A Sprint S sportos, de nem fél a technológiától sem, hiszen innovatív műszerfala többfunkciós, színes TFT kijelzővel rendelkezik, amely a Vespa MIA alkalmazással van összekapcsolva, amely hihetetlenül sok hasznos információt nyújt a motorosnak. Az olyan részleteken kívül, mint a motor állapota és az útadatok, lehetővé teszi a telefonhívások fogadását a kormányon található gombok segítségével, valamint az okostelefon hangutasításai segítségével a hívások kezdeményezését és a zenei lejátszási lista kezelését.

Fiatal

Érezd a vitalitást

A sportos, lendületes Vespák azon ikonikus generációjának örököse, amely a hatvanas évek idején ellepte az európai városokat, a mai Vespa Sprint S határozottan örökölte azt a friss, gondtalan szellemiséget, amely meghatározta mind az egykori robogókat, mind azok vezetőit. A karosszérián, az első pajzs „nyakkendőjén” és a keréktárcsákon található magával ragadó részletekkel, valamint a dedikált színválasztékkal és a kényelmes ülésekkel együtt nem lehet eltéveszteni a sportos személyiségét.

Sprint 150 S Euro 5
Sprint 150 S Euro 5

Sportos

Menj egy zord megjelenésért

A Vespa Sprint S 150 kompakt, könnyű, kényelmes és védő karosszériával büszkélkedhet, amely teljes egészében alumíniumból készült. Fiatalos vonalvezetését nemes egyszerűséggel egy zord téglalap alakú fényszóró emeli ki, és nagyméretű, 12 colos, látványos alumínium könnyűfém felnikkel ellátott kerekek díszítik.