Sprint 50 S Euro 5

Sprint 50 S Euro 5

A kifogástalan sportos származás egy dinamikus robogóvá változik egy innovatív 50 i-get motorral, amely sokoldalúságot, briliáns teljesítményt és csodálatosan sima utazást biztosít.

Elérhető színek

Sprint 50 S Euro 5

Innovatív

Technológia kétkeréken

A Vespa Sprint S 50 köbcentiméteres négyütemű motorja az innovatív i-get motorral rendelkezik, amelynek beépített barometrikus érzékelője folyamatosan ellenőrzi az égést és a vezetési körülményekhez igazítja azt. Az elektronikus befecskendezés és a 3 szelepes elosztás (2 szívó és 1 kipufogó) tökéletesen kalibrálva van a teljesítmény és az üzemanyag-fogyasztás optimalizálására, míg a javított befecskendezés és indítás a hab a tortán.

Sportos

Menj egy zord megjelenésért

A Vespa Sprint S 50 kompakt, könnyű, kényelmes és védő karosszériával büszkélkedhet, amely teljes egészében alumíniumból készült. A többféle színösszeállításban kapható, fiatalos vonalvezetését nemes egyszerűségű, zord, téglalap alakú fényszóró hangsúlyozza, és nagyméretű, 12 colos kerekek zárják le, látványos, fekete, gyémántcsiszolt alumíniumötvözet felnikkel és fekete üléssel.

Sprint 50 S Euro 5
Sprint 50 S Euro 5

Egy illusztris családfa

Érezd az életerőt

A sportos, fürge Vespák azon ikonikus generációjának örököse, amely a hatvanas évek idején ellepte az európai városokat, a mai Vespa Sprint S 50 határozottan örökölte azt a friss, gondtalan és sportos szellemiséget, amely meghatározta mind az egykori robogókat, mind azok vezetőit. A karosszéria, az első pajzs „nyakkendője” és a keréktárcsák magával ragadó részletei, valamint a stílusos ülés és az élettel teli személyisége összetéveszthetetlen.