Sprint 125 S Euro 5

Sprint 125 S Euro 5

Elérhető színek

Sprint 125 S Euro 5

Technikai szakértelem

Szórakozz, miközben tájékozott is maradsz

A Sprint S sportos, de nem fél a technológiától sem, hiszen innovatív műszerfala többfunkciós, színes TFT kijelzővel rendelkezik, amely a Vespa MIA alkalmazással van összekapcsolva, amely hihetetlenül sok hasznos információt nyújt a motorosnak. Az olyan részleteken kívül, mint a motor állapota és az útadatok, lehetővé teszi a telefonhívások fogadását a kormányon található gombok segítségével, valamint az okostelefon hangutasításai segítségével a hívások kezdeményezését és a zenei lejátszási lista kezelését.

Fiatal

Érezd a vitalitást

A sportos, lendületes Vespák azon ikonikus generációjának örököse, amely a hatvanas évek idején ellepte az európai városokat, a mai Vespa Sprint S határozottan örökölte azt a friss, gondtalan szellemiséget, amely meghatározta mind az egykori robogókat, mind azok vezetőit. A karosszérián, az első pajzs „nyakkendőjén” és a keréktárcsákon található magával ragadó részletekkel, valamint a dedikált színválasztékkal és a kényelmes ülésekkel együtt nem lehet eltéveszteni a sportos személyiségét.

Sprint 125 S Euro 5
Sprint 125 S Euro 5

Sportos

Menj egy zord megjelenésért

A Vespa Sprint S 125 kompakt, könnyű, kényelmes és védő karosszériával büszkélkedhet, amely teljes egészében alumíniumból készült. A többféle színösszeállításban kapható, fiatalos vonalvezetését nemes egyszerűségű, zord, téglalap alakú fényszóró hangsúlyozza ki, és nagyméretű, 12 colos kerekek zárják le, látványos, fekete, gyémántcsiszolt alumíniumötvözet felnikkel és fekete üléssel.