Egy olasz stílusikon

Az 1960-as évek eleganciája az új LEGO® Vespa 125-össel

Kapj ízelítőt a hamisítatlan olasz stílusból az új LEGO® Vespa 125 modellel, amelyet az ikonikus Vespa Piaggio ihletett. Ezt az elegáns, 1106 darabos készletet úgy terveztük, hogy a stílus szerelmesei a LEGO építésen keresztül találjanak egy pillanatnyi elmélyülést, miközben visszalépnek az időben, és megalkotják ezt az elegáns dísztárgyat.

Vespa Lego

Az új LEGO modell az eredeti Vespa előtt tiszteleg pasztell halványkék színével, amely az egyik első szín, amelyben ez az olasz ikon készült. A rajongók tovább díszíthetik a készlet örökségét egy klasszikus 1960-as évekbeli olasz rendszámtábla és a Vespa logó hozzáadásával.

Az eredetihez hasonlóan ez a modell is tele van gyönyörű részletekkel és kifinomult dizájnelemekkel. A motor kosarában és pótkerekében elhelyezett virágcsokorral, a levehető motorburkolattal, a téglából épített motorral, a kitámasztóval és a működő kormánnyal ez a modell biztosan olyan lesz, amelyet büszkén helyezel el otthonodban vagy irodádban.

Hihetetlen élmény volt a Vespa csapatával együtt dolgozni ennek a lenyűgöző autóipari remekműnek az elkészítésén. Az eredeti modell részleteinek újrateremtése a klasszikus 1960-as évekbeli Vespa tiszteletére az egyik kedvenc részem volt ennek a szettnek a megtervezésében. A készlet lehetőséget nyújtott arra, hogy visszalépjek az időben és hagyjam szabadjára a fantáziámat a tervezés során, és reméljük, hogy a rajongók számára is hasonló élményt nyújt” – mondta Florian Muller, a LEGO Csoport vezető tervezője.

Marco Lambri, a Piaggio Group Design Center vezetője: „A LEGO Csoporttal való együttműködés rendkívüli élmény volt, mert két álmot – a LEGO márkát és a Vespát – hozott össze, amelyekben közös az a korlátlan kifejezési lehetőség, amelyet rajongóiknak kínálnak. Két kiemelkedő márka, amely képes különböző korszakokat átívelni, és mindig képes újra feltalálni magát, mert a DNS-ükben benne van az egyesítés és az építés képessége. Tervezőként az volt a kihívás, hogy a Vespa lágy formái és a Lego téglák formája együtt éljenek, és úgy gondolom, hogy ennek a kihívásnak sikeresen megfeleltünk.”

A LEGO Vespa 125 március 1-től lesz kapható a LEGO.com-on, a LEGO áruházakban és más kiskereskedőknél világszerte.