JUSTIN BIEBER X VESPA

Mi történik, ha két popikon összeáll? Egy egyedülálló projekt, amely a szabadság szellemét, valamint a stílus és a design iránti szenvedélyt ünnepli a kreativitás robbanásszerű keveredésén keresztül, amely egyesíti a vagányságot, a popkultúrát és a kortárs hangulatot.

Los Angeles, 2022. április 11. – A Vespa mindig is megmozgatta a művészek, stylistok és tervezők fantáziáját világszerte. Az elmúlt évek során olyan nagy nevek, mint Giorgio Armani, Christian Dior és Sean Wotherspoon párosították hiteles kreativitásukat a Vespa összetéveszthetetlen stílusával, exkluzív márkakollekciókat létrehozva.

Idén eljött az ideje egy váratlan és izgalmas együttműködésnek a globális popkultúra legfelsőbb szintjein: Justin Bieber, a nemzetközileg elismert zenei sztár, akinek világszerte több millió rajongója van, a Vespával közösen mutatja be a JUSTIN BIEBER X VESPA-t, egy új, exkluzív Vespa modellt, amelyet személyesen az énekes álmodott meg és tervezett.

Bieber szenvedélye a Vespa iránt közismert: „Először valahol Európában ültem Vespán, valószínűleg Londonban vagy Párizsban. Emlékszem, hogy láttam egy Vespát, és azt gondoltam: ‘Egy ilyet akarok vezetni’. És nagyon jól éreztem magam, csak a szél, ami a hajamban fújt, a szabadság. Jó móka volt” – nyilatkozta Justin Bieber.

Vespa Justin Bieber

A Justin Bieber által tervezett új Vespa ragyogó és időtlen, tükrözi a kreativitását, amely mindig jelen van, amikor valami egyedit álmodik meg, ami tiszta inspirációvá válik.

Vespa Justin Bieber

„Imádom a Vespát, és egy ilyen klasszikus márkával együttműködni annyira király. Az, hogy ki tudom fejezni magam, legyen szó művészetről, zenéről, vizualitásról vagy esztétikáról, hogy képes vagyok a semmiből létrehozni valamit – ez a részem. Végső soron az alkotás és a tervezés célja mindig az, hogy a saját, egyedi hangvételű stílusodat adjuk a dolgokhoz” – mondta Justin Bieber.

A monokróm az alapvető stílusjegy, amely megkülönbözteti a Bieber által aláírt új Vespát.

Az énekes által kiválasztott fehér szín az új Vespa Sprint minden elemén megtalálható: a nyeregtől a markolatokon át a felni küllőkig. A márka logója és a jármű karosszériájára rajzolt lángok szintén árnyalatnyi fehér színűek; az énekes ezzel a fordulattal akarta a dizájnt feldobni, hogy megtestesítse a kreatív lendületet, a vibrálást és az életerőt – a Bieber és a Vespa közös értékeit.

Vespa Justin Bieber

A JUSTIN BIEBER X VESPA a klasszikus 50, 125 és 150 köbcentiméteres motorokkal kerül forgalomba, amelyek a Vespa történelmét írták, és amelyeket most a legújabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelően újítottak fel. A jármű friss, fiatalos geometriája egy könnyű, mégis védelmet nyújtó karosszériát alkot, míg a kormány, az összetéveszthetetlen, téglalap alakú fényszóróval, egy rendkívül modern, színes, multifunkciós TFT kijelzőt hordoz, amely szinkronban van az összes okostelefon funkcióval. A Full-Led lámpák és a látványos 12″-os keréktárcsák a stílus és a technológia ötvözésének kimagasló eredményei.

Az exkluzív, limitált kiadást egy ugyancsak ellenállhatatlan kiegészítő kollekció egészíti ki. Egy táska, egy pár kesztyű és egy teljesen fehér sisak a teljes „Justin-pörgéssel”, a lángokkal, még menőbbé teszi a Vespa-élményt!

Az előrendelés 2022. április 20-án indul, hogy minden Vespa-rajongót kielégítsen, aki szeretné lefoglalni magának az első várva várt modellegységeket.

#JustinBieberXVespa
#Vespa
#justinbieber