VESPA 946 CHRISTIAN DIOR

EGY ÚJ IKON SZÜLETÉSE, ÓDA AZ ÉLETÖRÖMHÖZ. A DIOR EGYESÍTI ERŐIT A VESPÁVAL, HOGY EGY EXKLUZÍV ROBOGÓT ÉS EGY SOR HOZZÁ ILLŐ KIEGÉSZÍTŐT HOZZANAK LÉTRE, AMELYEK A KÉT CÉG NAPFÉNYES SZELLEMÉT ÉS ÉLETMŰVÉSZETÉT ÜNNEPLIK.

Az 1946-ban, ugyanabban az évben alapították mind két cég óriást. Az olasz márkát és a párizsi divatházat összeköti az a rendíthetetlen vágy, hogy a világról alkotott új, fényes és kreatív elképzeléseket inspiráljanak. Ma, jobban, mint valaha, a Dior és a Vespa együttműködése újra értelmezi a szabadság, a mozgás és a kifejezés ezen szellemét, amely őket hajtja. Odüsszeia(k), stílus, álmok és Dolce Vita.

Vespa 946 Christian Dior kiadás

Ebből a szenvedélyes párbeszédből született meg a Vespa 946 Christian Dior robogó, amely egyedi felépítésével és finom grafikai vonalaival a két ház öröksége előtt tiszteleg. A kifinomultság szimbóluma, a vágyakozás e darabja tükrözi közös elkötelezettségüket a kiváló szakértelem és a részletek virtuóz művészete iránt.

A 2012-ben Milánóban bemutatott ikonikus Vespa 946 modern változata – amely elegáns, áramvonalas íveiről és technológiai innovációjáról ismert – az új modellt Maria Grazia Chiuri, a Dior női kollekcióinak kreatív igazgatója tervezte. A robogó Olaszországban készül, egy divattervezői műhely igényes szabványait, elkötelezettségét és pontosságát betartva.

Vespa 946 Christian Dior kiadás

A nyereg dizájnját idéző, a Dior Oblique motívummal mintázott felső tok – amelyet Marc Bohan tervezett 1967-ben – kifejezetten a csomagtartóra rögzíthető, és különleges vonzerőt kölcsönöz a csomagtartónak. Egy ugyanezzel az ikonikus motívummal díszített sisak teszi teljessé az egyedi választékot.

Az új távlatokba való menekülés szimbólumai, ezek a limitált kiadású kreációk 2021 tavaszán jelennek meg a Dior butikokban világszerte.

Vespa 946 Christian Dior kiadás
Vespa 946 Christian Dior kiadás
Vespa 946 Christian Dior kiadás
Vespa 946 Christian Dior kiadás