Primavera 125 RED Euro 5

Primavera 125 RED Euro 5

Ez a teljes RED megjelenésű kerekeken guruló miniforradalom biztosan örömet okoz majd motorosának, és mosolyt csal a bámészkodók arcára.

Elérhető színek

Primavera 125 RED Euro 5

Teljesen piros

Pirosba öltözve és indulásra készen

A név mindent elmond. A Primavera (RED) nem csak a (RED) kezdeményezés által végzett hihetetlen munka előtt tiszteleg, hanem a forradalmi szellem előtt is, amely mindig is a Vespa márka szívében volt. A tetőtől talpig lenyűgöző piros színű festéssel egyértelmű, hogy ez a kétkerekű nemcsak merész és kihívó, hanem nagyvonalú és egyedi is.

Empatikus

Hozzájárulni egy jó ügyhöz

A Vespa és a (RED) együttműködve létrehozták a Primavera (RED) modellt. Minden egyes eladott motorból befolyó összeg lehetővé teszi a (RED) számára, hogy több mint 500 napra elegendő életmentő HIV-gyógyszert biztosítson, amely segít megelőzni, hogy a vírussal élő anyák ne adják tovább a vírust születendő gyermeküknek.

Primavera 125 RED Euro 5
Primavera 125 RED Euro 5

Megújult

Légy részese a forradalomnak

Az 1970-es években volt, amikor a Vespa Primavera friss lendülettel robbant be a színpadra. A világ változott, és a két kerék és a motor kombinációját tárt karokkal fogadták. Ma a Primavera új, friss, könnyed vonalakkal mutatja meg, hogy lépést tart a folyamatosan változó időkkel. És az elegáns stílusmeghatározó legendás státuszához most már hozzáadhatjuk a nagylelkűség, gondoskodó szellemét is.