Primavera 150 Euro 5

Primavera 150 Euro 5

Ez a kétkerekű minirevolúció egy környezetbarát 150 cm3-es motorral teljes örömöt és szabadságot ígér, miközben a város utcáin száguldozol.

Elérhető színek

Primavera 150 Euro 5

Gondoskodó

Felelősségteljes közlekedés

A Vespa Primavera 150-et egy 150 cm3-es motor hajtja, amelynek elektronikus és mechanikus alkatrészei nemcsak az üzemanyag-fogyasztást és a teljesítményt optimalizálják, hanem a hangszennyezés minimalizálása terén is valódi különbséget jelentenek, köszönhetően a lágyabb hangszínnek, amely kellemesebb a fülnek. Ezen kívül ott van még a továbbfejlesztett indítóhatás, a sebességváltó burkolata és a kipufogócső zajának jelentős csökkentése.

Friss, mint mindig

Légy részese egy új forradalomnak

A hatvanas években, a világ változásának korában robbant be a Vespa Primavera, amely a „két kerék és egy motor” bájos kombinációjával forradalmasította a városi mobilitást. Friss, új, könnyű vonalvezetéssel és új technológiával kiegészítve a Primavera ma is ugyanolyan magával ragadó és stílusos, mint valaha.

Primavera 150 Euro 5
Primavera 150 Euro 5

Élénk

Bármilyen típusú úton teljes kényelemben utazhatsz

Ez a kisméretű Vespa remek könnyű szerkezetével könnyedén átszeli a városi forgalmat és az üres utak hosszabb szakaszait. Úgy tervezték, hogy sima, csendes és kényelmes utazást nyújtson, 12″-os kerekei pedig tökéletes tapadást biztosítanak minden felületen és körülmény között.

Színezd ki a világod

Csobbanj egyet

A Vespa Primavera friss, fürge és élénk. De ez még nem minden. Ez a Vespa a színekben is bővelkedik, krómozott felületekkel és Grigio Dust szürke színű felnikkel, amelyek a gyönyörű árnyalatok káprázatos választékával rendelkezik, az ikonikus fehér Bianco Innocenzá-tól fekete üléssel a divatos Verde Relax zöldig, világosbarna üléssel.

Primavera 150 Euro 5