Primavera 125 S Euro 5

Primavera 125 S Euro 5

Egy briliáns motor és egy ellenállhatatlan high-tech infokommunikációs rendszer kombinációja teszi a Vespa Primavera S 125-öt a modern mobilitás sikerévé.

Elérhető színek

Primavera 125 S Euro 5

Tele technológiával

Hozzáférés a személyes információs rendszeredhez

A Vespa Primavera S 125 tele van nagyszerű technológiával, a Vespa MIA alkalmazással összekapcsolt, többfunkciós, színes, 4,3″-os TFT-kijelzővel ellátott innovatív műszerfalával. Ez azonnali hozzáférést biztosít számtalan fantasztikus információhoz, a motor állapotától az utazási statisztikákig. Lehetővé teszi továbbá, hogy a kormányon található gombok segítségével telefonhívásokat fogadj, és okostelefonod hangvezérlő funkcióját használva hívásokat kezdeményezz és kezelni tudjad a zenei lejátszási listádat.

Élénk

Bármilyen típusú úton teljes kényelemben utazhatsz

A Vespa GTS 300 megbízható társad a kaotikus városi ingázásban vagy tökéletes társad a kellemesebb kalandokban, a Vespa GTS 300 ergonomikus, párnázott nyereggel és gondosan kiválasztott anyagokkal biztosítja a tökéletes kényelmet mind a motoros, mind az utas számára. A hátlapon tároló helyet is találsz, és még egy USB-csatlakozót is, hogy okostelefonod mindig fel legyen töltve.

Primavera 125 S Euro 5
Primavera 125 S Euro 5

Színezd ki a világod

Csobbanj egyet

A Vespa Primavera friss, fürge és élénk. De ez még nem minden. Emellett a gyönyörű színválaszték széles palettáját kínálja, mindegyik különleges S verzió részletekkel, például krómozott felületekkel, szürke, gyémántcsiszolt alumínium felnikkel és sárvédő címerrel kiegészítve.