Primavera Color Vibe 125

A fiatalos Vespa szellemének tisztelete, amely a kontrasztokkal és a kettősséggel játszik, és a trendteremtő megjelenést időtlen dizájnnal ötvözi.

Elérhető színek

Tiszteletlen

Tiszta Vespa szellem

A Vespa Primavera Color Vibe a színes, játékos Vespa-univerzum előtt tiszteleg, egyesítve a könnyedséget, az eredetiséget és a kísérletezés és a trendek újradefiniálásának vágyát.

színes

Egy kis eklektika

A Vespa Primavera Color Vibe különleges, kétszínű fényezéssel rendelkezik, amely a kontrasztok egyedülálló játékát hozza létre. A merész narancssárga Color Vibe és fehér Color Vibe színben kapható karosszériát Ottanio színű lábtérrel párosítják, a türkiz egy különleges árnyalatával, amely a pajzs jellegzetes „nyakkendőjén” és az exkluzív keréktárcsákon is megjelenik, amelyek e változat számára készültek egy különleges, fényes metálfényű kivitelben.

győztes páros

Sportos és elegáns

A Vespa Color Vibe kettős jellege az apró részletekben is megmutatkozik, mint például a fényszóró és a hátsó lámpakeret sportos fekete fényezése, az utas kapaszkodó, a kipufogófedél és számos más elem, amelyek a motor formáját és formatervét mutatják. A figyelemfelkeltő megjelenést a burkolaton elhelyezett különleges grafikák koronázzák meg.

újító

Készen áll, hogy bárhová elvigyen

Ezt a modellt az i-get, 4 ütemű motor hajtja, beépített barometrikus érzékelővel, amely folyamatosan figyeli a karburációt, és azt a vezetési körülményekhez igazítja. Az elektronikus befecskendezés és a 3 szelepes elosztás biztosítja, hogy ez a Vespa kiváló teljesítményt, csökkentett fogyasztást és könnyű indítást biztosít, bármilyen hőmérsékleti viszonyok között.