Primavera 150 Touring Euro 5

Primavera 150 Touring Euro 5

Egy zseniális kompakt motor esztétikus kivitelben, amely tökéletesen tükrözi a Primavera Touring 150 dinamikus személyiségét és utazási kedvét.

Elérhető színek

Primavera 150 Touring Euro 5

Egy született utazó

Minden ügyintézésből legyen egy kellemes utazás

A veleszületett utazási hajlam egy élénk motor rendkívüli dinamikus technológiájában fejeződik ki, amely a legbanálisabb ügyintézést is minikalanddá változtatja. A krómozott első és hátsó csomagtartókkal pedig nem lesz hiány a táskák tárolására alkalmas helyekből ezen a jellegzetes, stílusos útitárson.

Gondoskodó

Felelősségteljes közlekedés

A Vespa Primavera Touring 150-et egy 150 cm3-es motor hajtja, amelynek elektronikus és mechanikus alkatrészei nemcsak az üzemanyag-fogyasztást és a teljesítményt optimalizálják, hanem a hangszennyezés minimalizálása terén is valódi különbséget jelentenek, köszönhetően a lágyabb hangszínnek, amely kellemesebb a fülnek. Ezen kívül ott van még a továbbfejlesztett indítóhatás, a sebességváltó burkolata és a kipufogócső zajának jelentős csökkentése.

Primavera 150 Touring Euro 5
Primavera 150 Touring Euro 5

Élénk

Bármilyen típusú úton teljes kényelemben utazhatsz

Ez a kisméretű Vespa remek könnyű szerkezetével könnyedén átszeli a városi forgalmat és az üres utak hosszabb szakaszait. Úgy tervezték, hogy sima, csendes és kényelmes utazást nyújtson, 12″-os kerekei pedig tökéletes tapadást biztosítanak minden felületen és körülmény között.

Színezd ki a világod

Csobbanj egyet

A Vespa Primavera Touring friss, fürge és élénk. De ez még nem minden. Színben is bővelkedik: a krómozott felületek és a Grigio Dust szürke alumíniumötvözetből készült felnik a gyönyörű színek káprázatos választékát alkotják.

Primavera 150 Touring Euro 5