Vespa Pic Nic 125

Hagyja maga mögött a mindennapi stresszt, és merészkedjen ki a természet szépségébe a Vespa Pic Nic segítségével. A vidéki sikkes stílus báját képviselő és abszolút álomszerű motorozás, amely mindent tartalmaz, amire szüksége van az élet különleges, gondtalan pillanatainak megteremtéséhez, anélkül, hogy kompromisszumot kötne a visszafogott csillogásról.

Elérhető színek

teljesen felszerelt

Minden, amire a tökéletes Pic Nic-hez szükséged van

Egy piknik sem teljes a megfelelő kosár nélkül, és a Vespa Pic Nic a tökéletes példányt tartalmazza. Fonott külseje egy kivehető hűtőtáskát és egy vízálló jacquard szőnyeget tartalmaz, mindezt e különleges sorozat logójával díszítve. A robogó egy első és egy hátsó krómozott csomagtartót is tartalmaz , amely tökéletesen alkalmas arra, hogy a pikniket a kedvenc helyére szállítsa.

ízléses

Ki a dobozból (vagy kosárból!)

Laza, mégis stílusos, rengeteg személyiséggel. Most rólad vagy a Vespa Pic Nicről beszélünk? Természetesen mindkettőről! Ez a zöld és szürke színben kapható, bájos robogó elegáns, kontrasztos szegélyű, barnásbarna üléssel, sötétbarna szövetpanellel és az olasz zászlóval diszkréten díszített oldalsó csíkkal rendelkezik. További figyelemre méltó részletek a krómozott karosszériaprofilok, a szürke keréktárcsák gyémántvágott élekkel és a pajzs hátsó részén található sorozatjelvény.

elegáns és vagány

Egy klasszikus ikon a ritmusodhoz illeszkedve

A Vespa Pic Nic kívülről elegáns, belül pedig tele van olyan technológiával, amely minden utazást abszolút élménnyé tesz. Nincs is jobb példa erre, mint a csodálatosan csendes Euro 5 i-get motor, amelyet úgy terveztek, hogy agilis teljesítményt, takarékos üzemanyag-fogyasztást és csökkentett rezgéseket biztosítson. Mindezek együttesen sima, kényelmes és zajmentes vezetési élményt nyújtanak.

A feelgood hangulat