Primavera 50 S Euro 5

Primavera 50 S Euro 5

A zseniális motor egy igazi forradalmár DNS-ével kombinálva a Vespa Primavera S 50-et a kortárs mobilitás győztesévé teszi.

Elérhető színek

Primavera 50 S Euro 5

Technológiában teljes

Élvezd a motorozás új módját

A Vespa Primavera 50 cm3-es négyütemű motorja az innovatív i-get motorral rendelkezik, amely beépített barometrikus érzékelővel rendelkezik, amely folyamatosan ellenőrzi az égést és a vezetési körülményekhez igazítja azt. Az elektronikus befecskendezés és a 3 szelepelosztás (2 szívó és 1 kipufogó) tökéletesen kalibrálva van a teljesítmény és az üzemanyag-fogyasztás optimalizálására.

Élénk

Bármilyen típusú úton teljes kényelemben utazhatsz

Ez a kisméretű Vespa remek könnyű szerkezetével könnyedén átszeli a városi forgalmat és az üres utak hosszabb szakaszait. Úgy tervezték, hogy sima, csendes és kényelmes utazást nyújtson, 12″-os kerekei pedig tökéletes tapadást biztosítanak minden felületen és körülmény között.

Primavera 50 S Euro 5
Primavera 50 S Euro 5

Friss, mint mindig

Légy részese egy új forradalomnak

A hatvanas években, a világ változásának korában robbant be a Vespa Primavera, amely a „két kerék és egy motor” bájos kombinációjával forradalmasította a városi mobilitást. Friss, új, könnyű vonalvezetéssel és új technológiával kiegészítve a Primavera ma is ugyanolyan magával ragadó és stílusos, mint valaha.

Színezd ki a világod

Csobbanj egyet

A Vespa Primavera friss, fürge és élénk. De ez még nem minden. Emellett a gyönyörű színválaszték széles palettáját kínálja, mindegyik különleges S verzió részletekkel, például krómozott felületekkel, szürke, gyémántcsiszolt alumínium felnikkel és sárvédő címerrel kiegészítve.

Primavera 50 S Euro 5