Primavera 150 S Euro 5

Primavera 150 S Euro 5

A zseniális környezetbarát motor és az ellenállhatatlan high-tech infokommunikációs rendszer kombinációja a Vespa Primavera S 150-et a modern mobilitás győzelmévé teszi.

Elérhető színek

Primavera 150 S Euro 5

Gondoskodó

Felelősségteljes közlekedés

A Vespa Primavera 150-et egy 150 cm3-es motor hajtja, amelynek elektronikus és mechanikus alkatrészei nemcsak az üzemanyag-fogyasztást és a teljesítményt optimalizálják, hanem a hangszennyezés minimalizálása terén is valódi különbséget jelentenek, köszönhetően a lágyabb hangszínnek, amely kellemesebb a fülnek. Ezen kívül ott van még a továbbfejlesztett indítóhatás, a sebességváltó burkolata és a kipufogócső zajának jelentős csökkentése.

Tele technológiával

Hozzáférés a személyes információs rendszeredhez

A Vespa Primavera S 150 tele van nagyszerű technológiával, a Vespa MIA alkalmazással összekapcsolt, többfunkciós, színes, 4,3″-os TFT-kijelzővel ellátott innovatív műszerfalával. Ez azonnali hozzáférést biztosít számtalan fantasztikus információhoz, a motor állapotától az utazási statisztikákig. Lehetővé teszi továbbá, hogy a kormányon található gombok segítségével telefonhívásokat fogadj, és okostelefonod hangvezérlő funkcióját használva hívásokat kezdeményezz és kezelni tudjad a zenei lejátszási listádat.

Primavera 150 S Euro 5
Primavera 150 S Euro 5

Élénk

Bármilyen típusú úton teljes kényelemben utazhatsz

Ez a kisméretű Vespa remek könnyű szerkezetével könnyedén átszeli a városi forgalmat és az üres utak hosszabb szakaszait. Úgy tervezték, hogy sima, csendes és kényelmes utazást nyújtson, 12″-os kerekei pedig tökéletes tapadást biztosítanak minden felületen és körülmény között.

Színezd ki a világod

Csobbanj egyet

A Vespa Primavera friss, fürge és élénk. De ez még nem minden. Emellett a gyönyörű színválaszték széles palettáját kínálja, mindegyik különleges S verzió részletekkel, például krómozott felületekkel, szürke, gyémántcsiszolt alumínium felnikkel és sárvédő címerrel kiegészítve.

Primavera 150 S Euro 5