Primavera 50 Touring Euro 5

Primavera 50 Touring Euro 5

Egy zseniális kompakt motor, esztétikus kialakításba csomagolva, amely tökéletesen tükrözi a Primavera Touring 50 veleszületett dinamikus személyiségét és utazási kedvét.

Elérhető színek

Primavera 50 Touring Euro 5

Egy született utazó

Minden ügyintézésből legyen egy kellemes utazás

A veleszületett utazási hajlam egy élénk motor rendkívüli dinamikus technológiájában fejeződik ki, amely a legbanálisabb ügyintézést is minikalanddá változtatja. A krómozott első és hátsó csomagtartókkal pedig nem lesz hiány a táskák tárolására alkalmas helyekből ezen a jellegzetes, stílusos útitárson.

Rendkívül modern

Válaszd az innovatív i-get motort

A Vespa Primavera 50 cm3-es négyütemű motorja az innovatív i-get motorral rendelkezik, amely beépített barometrikus érzékelővel rendelkezik, amely folyamatosan ellenőrzi az égést és a vezetési körülményekhez igazítja azt. Az elektronikus befecskendezés és a 3 szelepelosztás (2 szívó és 1 kipufogó) tökéletesen kalibrálva van a teljesítmény és az üzemanyag-fogyasztás optimalizálására.

Primavera 50 Touring Euro 5
Primavera 50 Touring Euro 5

Élénk

Bármilyen típusú úton teljes kényelemben utazhatsz

Ez a kisméretű Vespa remek könnyű szerkezetével könnyedén átszeli a városi forgalmat és az üres utak hosszabb szakaszait. Úgy tervezték, hogy sima, csendes és kényelmes utazást nyújtson, 12″-os kerekei pedig tökéletes tapadást biztosítanak minden felületen és körülmény között.

Színezd ki a világod

Csobbanj egyet

A Vespa Primavera Touring friss, fürge és élénk. De ez még nem minden. Színben is bővelkedik: a krómozott felületek és a Grigio Dust szürke alumíniumötvözetből készült felnik a gyönyörű színek káprázatos választékát alkotják.

Primavera 50 Touring Euro 5